Partners

Partner Talk: Studio NelNel

Studio NelNel: Vandaag praten we met een van onze partners. We werken vaak met NelNel samen en vroegen hen voor de aftrap van Partner Talk.

16 maart 2022 • 

2 min leestijd

Fysiotherapie in Amsterdam

Hi NelNel, kan je jezelf kort voorstellen?

Hoi! Ik ben Nel en ik werk voor Studio NelNel. Dit is een design studio die zich bezig houdt met grafisch ontwerp, illustraties, strategie en branding. Hier kun je meer vinden over NelNel.

Gelijkwaardige partijen die samen optrekken om mooie dingen te maken voor mensen, dat is de houding die NelNel zoekt.

Hoe zie jij de samenwerking met AmstelFysio voor je?

Met AmstelFysio werken is een verademing. Het is namelijk niet gemakkelijk om als organisatie bepaalde dingen los te laten en over te dragen aan een derde partij. Zeker als het gaat om het opbouwen van een merkervaring of het positioneren als bedrijf. AmstelFysio begrijpt waar NelNel goed in is en geeft mij veel vrijheid om hun merk- en klant ervaring te verbeteren. En dat vertrouwen is heel fijn! We werken nu sinds kort ook samen aan verschillende producten, waaronder een online training werkplek ergonomie voor zittende werkers, en dat gaat ook heel soepel. Zowel NelNel als AmstelFysio is aan het groeien en leren en het is mooi om te zien dat we zo aan elkaar optrekken. Dus we zien een mooie toekomst in onze samenwerking.

Wat vind je belangrijk aan een samenwerking?

Goeie vraag, een fijne rol vind ik als creatieve en strategische partner voor een organisatie. Uit zo’n basis ontstaan dan vaak sterke design uitingen. Als ik kijk naar de samenwerking met AmstelFysio dan hebben we elkaar nooit echt als opdrachtnemer en opdrachtgever opgesteld, maar meer als partijen die samen optrekken om mooie dingen voor mensen te maken. En dat is precies de houding die NelNel in een partner zoekt!

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Auteur

amstelfysio18

Frans Brouwer

Fysiotherapeut & looptrainer
Aanwezig ma, di & vr

Nieuws, Partners, Story

AmstelFysio werkt samen met leefstijlcoach Clara
Coach Clara brengt ervaring, kennis en kwaliteiten samen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Aandoeningen, Oefeningen

Wat is acute lage rugpijn en hoe kom je ervan af?
Heb je last van je lage rug? In deze blog leggen we je uit wat lage rugpijn is, hoe het (kan) ontstaan en hoe we het behandelen.

Aandoeningen, Oefeningen

Frozen Shoulder
Een overzicht van de oorzaak, prognose en behandeling van frozen shoulder