Over ons

Wij zijn een fysiotherapie praktijk in hartje Amsterdam met een passie voor bewegen. Wij dragen zorg aan je herstel en ondersteunen je in het behalen van een sportdoel. Met een deskundig, persoonlijk en flexibele aanpak luisteren we goed naar je behoeften. Vanuit daar gaan we samen aan de slag. Van dry needling en manuele therapie tot performance testen en health checks – wij staan voor je klaar. Bekijk hieronder ons team van ervaren fysiotherapeuten, enthousiaste hardlooptrainers en deskundige personal trainers.

Fysiotherapie in Amsterdam

Onze therapeuten

Frans Brouwer

Fysiotherapeut & looptrainer
Aanwezig ma, di & vr

Rumi Munoz

Fysiotherapeut
Aanwezig di, woe en vrij

Franc Thomissen

MSc Manueel therapeut
Aanwezig ma, di, wo & vr

Ons team

Simone Vernimmen-Luijt

Diëtist

Jaime Frias Amadori

Voedingsdeskundige
Aanwezig op di avond & vr middag

Rhadjinder Ormskerk

Sportmasseur
Aanwezig ma t/m wo & vr

Mark Lemm

Podotherapeut
Aanwezig di & do

Ruben Vogels

Eigenaar Le Domestique

Visie

Wij geloven dat fysiotherapie meer is dan alleen maar diagnoses stellen en oefeningen doen. Fysiotherapie is beweging. Wij geloven in de kracht van en inspiratie door beweging. AmstelFysio wil mensen niet alleen een helpende hand bieden, maar ook doen inspireren, uitdagen en motiveren. We doen soms dingen anders, maar dit doen we met een groot hart voor mensen en vanuit een duidelijke visie. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar optimale bewegingsruimte. Beweeg je met ons mee?

Als gepassioneerde sporters weten we hoe belangrijk het is om ruimte te hebben om te bewegen. Daarom creeren wij de ideale bewegingsruimte voor jou. Zo kun jij je bezig houden met je passie voor bewegen.