Fysiotherapie

Wij dragen zorg aan het herstel en de bevordering van beweging. Want ruimte voor beweging is voor ons het ultieme doel. Alleen als jij je optimaal kunt bewegen, zijn wij blij. Onze ervaren fysiotherapeuten staan daarom elk moment voor je klaar. Met een deskundig, persoonlijk en flexibele aanpak luisteren we goed naar je behoeften. Vanuit daar gaan we samen aan de slag. Met een focus op sportblessures hebben wij veel kennis en ervaring in huis om je verder te helpen. Zo zijn een aantal van onze therapeuten ook hardlooptrainers en kunnen we je niet alleen als fysiotherapeut, maar ook als trainer preventief een betere duursporter maken. 

Naast preventieve behandeling zijn we ook gespecialiseerd in dry needling en manuele therapie. Manuele therapie is het onderzoek en behandelen van klachten waarbij specifieke mobilisaties en manipulaties worden uitgevoerd. Op deze manier zorgen we ervoor dat de gewrichten weer optimaal kunnen functioneren. Het effect van manuele therapie merk je vaak al direct. Bekijk hieronder in de tarieven lijst waar we je nog meer mee kunnen helpen.

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor een veilige en fijne sfeer op de praktijk. Hierdoor kun je goed aan je lichaam werken. Door handige tips, oefeningen en effectieve behandelingen, zorgen we dat je snel weer optimaal kunt bewegen. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom geven we je altijd tools mee om zelf aan de slag te gaan. Zo blijft je beweging ook na ons traject optimaal.

Behandelingen

AmstelFysio: Fysiotherapie in Amsterdam

sportfysiotherapie

manuele therapie

dry needling

De fysiotherapeuten van AmstelFysio hebben mij enorm geholpen. Hierdoor kan ik meer tijd en aandacht besteden aan mijn passie voor hardlopen.

Niels

Tarieven

  • Zitting fysiotherapie (30 min) € 40
  • Zitting fysiotherapie aan huis (30 min) € 70
  • Zitting manuele therapie (30 min) € 50
  • Sportmassage (60 min) € 60
  • Screening, intake en onderzoek (30 min) € 45
  • Intake en onderzoek na verwijzing (30 min) € 45
  • Eenvoudige korte rapporten fysiotherapie € 30
  • Meer gecompliceerde tijdrovende rapporten € 75
  • Niet nagekomen afspraak € 30

Check bij je zorgverzekeraar of fysiotherapie binnen jouw pakket vergoed wordt. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze samenwerkingen met de verschillende zorgverzekeraars.