Partners

Ontstaan vanuit fysiotherapie, uitgegroeid tot innoverende en verbindende Health Club.

Vanuit een passie voor beweging zijn we niet alleen een fysiotherapie praktijk, maar verbindende Health Club met een breed aanbod voor revalidatie, training en tests. Achter de schermen zijn wij continu op zoek naar verbinding met andere zorgverleners en organisaties die onze visie van beweging met ons delen. Zo bieden wij niet alleen fysiek onderdak aan specialismen zoals podotherapie, voedingsadvies, personal training en professionele sport tests, maar werken we ook samen met hardloopwinkels, sportclubs en beweeg experts. 

Fysiotherapie in Amsterdam

Onze partners

Partner Talk

Ook werken op onze locatie?

Hierboven zie je een aantal van onze in-house partners die een ruimte huren in onze Health Club. Ben je ook een expert in beweging en zoek je een onderdak om samen te groeien? Neem dan gerust contact met ons op. 

Doe je met ons mee?

Wij geloven dat fysiotherapie meer is dan alleen maar diagnoses stellen en oefeningen doen. Fysiotherapie is beweging. Wij geloven in de kracht van en inspiratie door beweging. En beweging kan vanuit veel verschillende perspectieven en organisaties benaderd worden. We staan daarom altijd open voor nieuwe partners om beweging bij mensen te bevorderen.