Partners

Partner Talk: Training Tweaks

Daar zijn ze dan! De mensen van Training Tweaks. Lees alles over onze samenwerking in de nieuwe PartnerTalk.

6 september 2022 • 

1 min leestijd

Fysiotherapie in Amsterdam

Hi Wouter, kan je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Wouter Dijkshoorn. Ik ben woonachtig, werkzaam en vaak sportend te vinden in en rondom Amsterdam. Naast mijn onderneming ben ik actief als docent bij de huisartsopleiding. In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike, trek ik mijn loopschoenen aan of neem ik een frisse duik in open water! Dat combineer ik met mijn favoriete sport crosstriathlon. Met mijn onderneming Training Tweaks coach ik trainers en atleten in de sport. Met (kleine) tweaks proberen we het leuker, effectiever en/of efficiënter te maken. Het begeleiden van atleten doe ik inmiddels met een team van 5 trainers. Wij richten ons voornamelijk op de duursport, maar ik verzorg bijvoorbeeld ook workshops over bewegen aan huisartsen. De variatie aan werkzaamheden in sport en zorg spreekt mij erg aan! Hier vind je meer informatie over Training Tweaks en de trainers.

We werken samen om de performance te verbeteren en blessures te voorkomen door sport specifieke testen.

Hoe zie jij de samenwerking met AmstelFysio voor je?

Tweeledig. Enerzijds werken we samen door bij blessures snel te kunnen schakelen en intercollegiaal te overleggen hoe om te gaan met de blessure tijdens het trainen en racen. Anderzijds werken we ook samen door de performance te verbeteren en blessures te voorkomen door sportspecifieke testen. Daarmee kunnen we de kwaliteiten en risico’s bij een atleet in kaart brengen en aan werken.

Wat vind je belangrijk aan een samenwerking?

Laagdrempelig contact, het benutten van elkaars expertise en het delen van elkaars netwerk. Wij werken graag met partners samen om onze klanten snel te kunnen doorverwijzen met een vraag waar wij niet het beste antwoord op hebben. Amstelfysio kan snel en sportgericht een vraagstuk van een atleet aanpakken als het om een blessure gaat. Die kans benutten we graag ondanks dat we fysiotherapeutische bagage in ons team hebben. We zijn zelf namelijk niet meer praktiserend als fysiotherapeut. Daarom werken we graag snel en laagdrempelig met jullie samen!

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Auteur

amstelfysio18

Frans Brouwer

Fysiotherapeut & looptrainer
Aanwezig ma, di & vr

Nieuws, Partners, Story

AmstelFysio werkt samen met leefstijlcoach Clara
Coach Clara brengt ervaring, kennis en kwaliteiten samen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Aandoeningen, Oefeningen

Wat is acute lage rugpijn en hoe kom je ervan af?
Heb je last van je lage rug? In deze blog leggen we je uit wat lage rugpijn is, hoe het (kan) ontstaan en hoe we het behandelen.

Aandoeningen, Oefeningen

Frozen Shoulder
Een overzicht van de oorzaak, prognose en behandeling van frozen shoulder