Partner Talk: Stijntje Bruijn

Leestijd: 1 min

Dit is Stijntje Bruijn, een enthousiaste, energieke en doelgerichte personal trainer in Amsterdam (op IJburg) – lees verder!
Fysiotherapie in Amsterdam

Hi Stijntje, kan je jezelf kort voorstellen?

Hoi, ik ben Stijntje Bruijn, een enthousiaste, energieke en doelgerichte personal trainer in Amsterdam (op IJburg) die kennis en ervaring heeft op het gebied van lifestyle change, krachttraining en hardlopen. De trainingen worden gegeven op IJburg of in het Amsterdamse bos. Alle trainingen vinden in de buitenlucht plaats.

Persoonlijk werk ik graag samen met goede fysiotherapeuten en die kun je vinden bij AmstelFysio.

Hoe zie jij de samenwerking met AmstelFysio voor je?

Ik verwijs mijn sporters door naar Amstelfysio en heb regelmatig contact met de therapeuten van Amstelfysio over hoe mijn sporters (nog) beter te begeleiden.

Stijntje Bruijn

Wat vind je belangrijk aan een samenwerking?

Persoonlijk werk ik graag samen met goede fysiotherapeuten en die kun je vinden bij AmstelFysio. Voor mij is het belangrijk om mijn sporters door te kunnen verwijzen naar therapeuten die onderzoeken wat de oorzaak van de blessure is, met een gedegen plan/oplossing komen en goed kunnen communiceren met trainers, zodat er een optimale oplossing voor de sporter ontstaat.

Dat alles vind ik terug bij AmstelFysio.

Ook vind ik het fijn dat de fysiotherapeuten van AmstelFysio veel van duursport weten en mij dus persoonlijk ook goed kunnen begeleiden.

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Auteur

amstelfysio18

Frans Brouwer

Fysiotherapeut & looptrainer
Aanwezig ma, di & vr