Testen

Testen

Wil je weten waar je verbeteringen kunt aanbrengen in je houding tijdens het hardlopen of fietsen? Of ben je benieuwd naar je conditie om zo je training effectiever aan te pakken? Dan ben je bij onze health club aan het goede adres. Bij AmstelFysio zijn we gespecialiseerd in het laten accelereren van lange duur sporters – van recreatief tot topsport niveau. Voor alle sporters die hun prestaties willen verbeteren bieden we verschillende losse testen en uitgebreide sporttesten aan.

Wij geloven in een gegrond onderzoek om op een gezonde en effectieve manier te trainen. Vanuit dit onderzoek bieden wij je duidelijke focuspunten om op te letten tijdens het trainen. Ook kunnen de verschillende testen leiden tot een duidelijk schema of trainingsplan. 

Wij bieden vier verschillende testen aan: een hardlooptechniek test, een inspanningstest, een bike fit en een health check. Een techniek test is ontworpen voor hardlopers en is eigenlijk een fysieke sterkte- en zwakte analyse. Zo kun je efficiënter trainen en loop je minder risico op blessures. Met de inspanningstest, oftewel een VO2max test, brengen we je zuurstofopname (VO2max), je omslagpunt (anaerobe drempel) en je persoonlijke trainingszones in kaart. Hiermee kun je gerichter en efficiënter trainen. De bike fit is speciaal ontwikkeld voor wielrenners en triatleten die zo optimaal mogelijk op hun fiets willen zitten. En de health check is voor iedereen die de belangrijke risicofactoren voor de gezondheid in kaart wil brengen. 

Testen

AmstelFysio: Fysiotherapie in Amsterdam

hardlooptechniek

inspanningstest

bike fit

health check

Dankzij de super persoonlijke begeleiding en betrokkenheid ben ik enorm opgeknapt. Als er wat is, kan ik altijd aankloppen en dat voelt heel fijn. Ze nemen me serieus, luisteren heel precies en komen met geweldige en heel praktische oplossingen die werken.

Yvette van Boven

Tarieven

  • Inspanningstest (VO2max) (90 min)  € 150
  • Bikefit: dynamische fietspositie analyse (90 min) € 125
  • Hardlooptechniek videoanalyse (45 min) € 60
  • Health check (30 min) € 45

Check bij je zorgverzekeraar of fysiotherapie binnen jouw pakket vergoed wordt. Klik op de link hieronder voor meer informatie over onze samenwerkingen met de verschillende zorgverzekeraars.