Run 3D

Lopersknie

Verbeter je prestaties en beweeg beter

De Run 3D is een marking tracking systeem waarbij we sensoren aanbrengen op jouw lichaam. De sensoren meten de hoeken van je bekken, heupen, knieën en enkels bij verschillende loopsnelheden. Deze gegevens worden vergeleken met wetenschappelijke normdata. Dit geeft een nauwkeurig inzicht in jouw unieke manier van lopen. Op basis van deze analyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op waarin je zo efficiënt mogelijk jouw doel bereikt. In dit behandelplan kunnen de volgende aspecten worden opgenomen: podotherapie, fysiotherapie en gait retraining (speciale looptraining om de manier van lopen aan te passen).

 

Naast het uitvoeren van de 3D analyse en het vormen van een persoonlijk behandelplan, is het ook mogelijk om de test te combineren met een kracht- en mobiliteitstest. In dit uitgebreide onderzoek voeren we een reeks klinisch objectieve tests uit waarin we de kracht, mobiliteit en functionaliteit van jouw lichaam onder de loep nemen.
Door de toevoeging van de kracht- en mobiliteitstesten aan de 3D analyse zijn we in staat het volledige plaatje te schetsen in de analyse van hoe jouw lichaam beweegt en waarom dat zo is. Dit is het meest volledige beeld om een op data gebaseerd persoonlijk trainingsprogramma te vormen.

Wil je jouw loopprestaties verbeteren? Boek dan nu een Run 3D analyse met onze bewegingswetenschapper Simone. 

Tarieven

  • Run 3D Silver € 170

    Inclusief 3D analyse (60 minuten) & persoonlijk behandelplan (15 minuten)

  • Run 3D Gold € 290

    Inclusief 3D analyse (60 minuten), kracht- en mobiliteitstesten (30 min) & persoonlijk behandelplan (15 minuten)

Check bij je zorgverzekeraar of fysiotherapie binnen jouw pakket vergoed wordt. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze samenwerkingen met de verschillende zorgverzekeraars.

Amsterdam
Oude Schans 5A