Nieuws, Partners, Story

AmstelFysio werkt samen met leefstijlcoach Clara

Coach Clara brengt ervaring, kennis en kwaliteiten samen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

25 januari 2024 • 

3 min leestijd

Fysiotherapie in Amsterdam

Ik ben Clara en sinds 2023 werkzaam als (erkend) leefstijlcoach. Ik woon in Amsterdam met man en drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het hardlopen en krachttrainen. En zo nu en dan fiets en zwem ik wat. Maar net zo goed hou ik – als geboren en getogen Brabander – van het Bourgondische leven.

 

Waarom ben je leefstijlcoach geworden?

Net als vele anderen heb ook ik geworsteld met mijn leefstijl en de balans. Dat en mijn wens om mijn kennis, ervaring en kwaliteiten samen te brengen, brachten mij ertoe de opleiding tot leefstijlcoach te volgen. Op het moment werk ik ook nog een aantal dagen per maand als zelfstandig cateraar.

Ik hou ervan mensen te motiveren, activeren en verbinden. De therapeuten van AmstelFysio passen wat dat betreft helemaal in mijn straatje.

Wat wil je als leefstijlcoach bereiken?

Als (erkend) leefstijlcoach is het mijn streven mensen zich fit en veerkrachtig te laten voelen, zodat ze kansen beter kunnen grijpen en tegenslagen beter het hoofd kunnen bieden. Ik ga met mijn cliënt op zoek naar zijn/haar motivatie en doelen die bijdragen aan duurzame gedragsverandering op het gebied van voeding, bewegen, stress/ontspanning en slaap. Of het nou gaat om bijvoorbeeld gewichtsverlies, omgaan met stress of een beter uithoudingsvermogen.

 

Hoe zie je de samenwerking met AmstelFysio voor je?

Ik hou ervan mensen te motiveren, activeren en verbinden. De therapeuten van AmstelFysio passen wat dat betreft helemaal in mijn straatje. Stuk voor stuk actieve ondernemende mensen die breder kijken dan alleen een klacht. Een gezonde leefstijl gaat hand in hand met voldoende beweging. De een wil zich fitter voelen om een marathon te kunnen lopen, een ander wil met zijn (klein)kinderen naar de speeltuin kunnen. Als bewegen om wat voor reden niet vanzelf gaat, stuur ik ze met alle vertrouwen naar een van de Amstelfysio’s ofwel voor een behandelplan of om onder begeleiding te sporten. Die samenwerking ga ik vol vertrouwen aan.

 

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Aandoeningen, Oefeningen

Wat is acute lage rugpijn en hoe kom je ervan af?
Heb je last van je lage rug? In deze blog leggen we je uit wat lage rugpijn is, hoe het (kan) ontstaan en hoe we het behandelen.

Aandoeningen, Oefeningen

Frozen Shoulder
Een overzicht van de oorzaak, prognose en behandeling van frozen shoulder

Aandoeningen, Oefeningen

Shin Splints
Een overzicht van de oorzaak, prognose en behandeling van Shin Splints/MTSS