Nieuws

AmstelFysio te gast bij NH Radio

Op woensdag 15 september mocht onze fysiotherapeut Jasper een bezoek brengen aan NH Radio, de radiozender van de provincie Noord-Holland.

27 september 2021 • 

1 min leestijd

Fysiotherapie in Amsterdam
Jasper was te gast in de radio uitzending June tot Twaalf en hij kwam niet alleen. Hij nam namelijk Rudy (Ruud) Hietbrink mee, de 89-jarige held van AmstelFysio. Ruud is het levende bewijs van hoe je fit en vitaal oud kan worden en ook June was zeer onder de indruk van Ruuds vitaliteit! Waarom sporten voor Ruud zo belangrijk is en hoe hij dit volhoudt, vertelde hij in het gezellige gesprek op de radio. Het gehele item kun je hieronder terugluisteren.

Ruud is het levende bewijs van hoe je fit en vitaal oud kan worden en ook June was zeer onder de indruk van Ruuds vitaliteit! 

Wil je net zoals Ruud een leven lang goed in beweging blijven? Wij helpen je hier graag bij. Maak eenvoudig een afspraak met ons via de website of telefonisch, dan nodigen we je met plezier uit voor een kop koffie of thee om je wensen en doelen te bespreken.

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Nieuws, Story

Een super avond over super shoes!
Hardloop liefhebbers kwamen samen bij AmstelFysio voor een gezellige en leerzame avond over Super Shoes.

Nieuws, Story

Le Domestique: fietsonderhoud en verkoop studio bij AmstelFysio
Nieuw bij AmstelFysio: Le Domestique. De meest sympathieke wieleronderhoud en verkoop studio van Amsterdam.

Nieuws, Training

Doe een hardloopanalyse met Runeasi en verklein de kans op blessures
Ben je hardloper en wil je je hardlooptechniek verbeteren om efficiënter te lopen en de kans op blessures te verkleinen? Doe dan een hardloopanalyse met Runeasi