Partners

Partner Talk: Swimfantastic

Deze week praten we met Marjon Huibers van Swimfantastic – een van onze partners die zich graag aan je willen voorstellen.

6 september 2022 • 

1 min leestijd

Fysiotherapie in Amsterdam

Hi Marjon, kan je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Marjon Huibers van Swimfantastic. Zwemmen gaat beter met een goede techniek. Het spaart energie en kracht. Bij Swimfantastic ben je aan het goede adres voor het leren of verbeteren van je zwemslag. Stap voor stap leren we je ontspannen, efficiënt en krachtig vooruit te zwemmen. Wat we van je vragen is open te staan voor nieuwe inzichten en verandering. Swimfantastic is geschikt voor iedereen die beter, sneller of langer wil zwemmen, de stap naar open water zet of komend seizoen aan de start staat van een triatlon. Wat je doel ook is, bij ons kom je vooruit.
De filosofie van Swimfantastic is dat alles erop gericht moet zijn om zo snel mogelijk naar voren te bewegen. Ontspannen en efficiënt zwemmen is de eerste stap. Daarna analyseren we nauwkeurig wat onze zwemmers beperkt of laat zinken. De volgende stap is aandacht voor slagverbetering door gerichte techniekoefeningen en persoonlijke focuspunten. Deze individuele aanpak zorgt ervoor dat iedereen bij Swimfantastic een betere zwemmer wordt die sneller vooruit gaat.

De fysiotherapeuten van Amstelfysio weten als geen ander welke spieren goed moeten samenwerken om je goed te laten zwemmen.

Hoe zie jij de samenwerking met AmstelFysio voor je?

Dat je voor zwemmen een sterke core nodig hebt realiseren zich maar weinig zwemmers. Als je een stabiele en efficiente slag wilt is het belangrijk dat je hele lichaam samenwerkt en zo min mogelijk weerstand veroorzaakt in water. Alle energie moet naar voren, je ontspant je lichaam als het gaan en spant alleen de spieren aan die je nodig hebt om naar voren te gaan.

Wat vind je belangrijk aan een samenwerking?

De fysiotherapeuten van Amstelfysio weten als geen ander welke spieren goed moeten samenwerken om je goed te laten zwemmen. Ze weten Swimfantastic te vinden om zwemmers een betere slag aan te leren. Onze coaches verwijzen atleten door naar Amstelfysio om sterker te worden en bij blessures. We kunnen erop vertrouwen dan dat onze zwemmers een persoonlijke benadering krijgen en in lijn met de belastbaarheid van de atleet in beweging kunnen blijven.

Delen

Fysiotherapie in Amsterdam

Auteur

amstelfysio18

Frans Brouwer

Fysiotherapeut & looptrainer
Aanwezig ma, di & vr

Nieuws, Partners, Story

AmstelFysio werkt samen met leefstijlcoach Clara
Coach Clara brengt ervaring, kennis en kwaliteiten samen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Aandoeningen, Oefeningen

Wat is acute lage rugpijn en hoe kom je ervan af?
Heb je last van je lage rug? In deze blog leggen we je uit wat lage rugpijn is, hoe het (kan) ontstaan en hoe we het behandelen.

Aandoeningen, Oefeningen

Frozen Shoulder
Een overzicht van de oorzaak, prognose en behandeling van frozen shoulder