Welkom bij AmstelFysio's

logo sports lab 2

Sports lab

Sport + Data

Wil je weten meer inzicht in je capaciteiten? Wil je verbeteringen aanbrengen in je houding tijdens het hardlopen of fietsen? Of ben je benieuwd naar je conditie om zo je training effectiever aan te pakken? Dan ben je bij onze Sports Lab aan het goede adres. Wij combineren sport met data en laten je zo accelereren als duursporter – van recreatief tot topsport niveau. Voor alle sporters die hun prestaties willen verbeteren bieden we verschillende losse testen en uitgebreide sporttesten aan.

Wij combineren sport met data en laten je zo accelereren als duursporter.

Wij geloven in een gegrond onderzoek om op een gezonde en effectieve manier te trainen. Vanuit dit onderzoek bieden wij je duidelijke focuspunten om op te letten tijdens het trainen. Ook kunnen de verschillende testen leiden tot een duidelijk schema of trainingsplan. Dus kom langs bij onze Sports Lab en krijg betekenisvolle inzichten uit jouw sport data. 

Wij bieden vier verschillende testen aan: een hardlooptechniek test, een inspanningstest, een bike fit en een health check. Een techniek test is ontworpen voor hardlopers en is eigenlijk een fysieke sterkte- en zwakte analyse. Zo kun je efficiënter trainen en loop je minder risico op blessures. Met de inspanningstest, oftewel een VO2max test, brengen we je zuurstofopname (VO2max), je omslagpunt (anaerobe drempel) en je persoonlijke trainingszones in kaart. Hiermee kun je gerichter en efficiënter trainen. De bike fit is speciaal ontwikkeld voor wielrenners en triatleten die zo optimaal mogelijk op hun fiets willen zitten. En de health check is voor iedereen die de belangrijke risicofactoren voor de gezondheid in kaart wil brengen. 

Ons aanbod

hardlooptechniek

inspanningstest

bike fit

health check

Dankzij de super persoonlijke begeleiding en betrokkenheid ben ik enorm opgeknapt. Als er wat is, kan ik altijd aankloppen en dat voelt heel fijn. Ze nemen me serieus, luisteren heel precies en komen met geweldige en heel praktische oplossingen die werken.

Yvette van Boven

Tarieven

  • Inspanningstest (VO2max) (120 min)  € 200
  • Bikefit: dynamische fietspositie analyse (90 min) € 150
  • Hardlooptechniek videoanalyse (60 min) € 100
  • Health check (30 min) € 45

Check bij je zorgverzekeraar of fysiotherapie binnen jouw pakket vergoed wordt. Klik op de link hieronder voor meer informatie over onze samenwerkingen met de verschillende zorgverzekeraars.